According to the passage, a fair division of labour is that A.women do 14 hours of housework B.men do more housework than women C.women do more than 80 percent of the housework D.women and men share the housework equally
Đáp án đúng: D Giải chi tiết:Giải thích: Theo như đoạn văn, một sự phân chia lao động công bằng là A. Phụ nữ làm 14h việc nhà B. Đàn ông làm nhiều việc nhà hơn phụ nữ C. Phụ nữ làm nhiều hơn 80% việc nhà D. Phụ nữ và đàn ông làm việc nhà như nhau Dẫn chứng: When they were asked what they thought was a fair division of labour, women with jobs felt that housework should be shared equally between male and female partners. Đáp án: D