According to the passage, a native language is ........ A. the first language you learn to speak. B. a new different language you learn to speak. C. the language you speak with a “foreign accent”. D. a language you learn to speak as an adult.
Đáp án đúng: A Giải chi tiết:Giải thích: Theo đoạn văn, một ngôn ngữ mẹ đẻ là ........A. ngôn ngữ đầu tiên bạn học nói.B. một ngôn ngữ mới khác mà bạn học nói.C. ngôn ngữ bạn nói với "ngoại giọng".D. một ngôn ngữ bạn học để nói theo cách người lớn.Dẫn chứng: The first language you learn to speak is called your native languageĐáp án: A