According to the passage, all of the following are true EXCEPT . A.the writer didn't know how to sail B. house to school was 8 miles C.the waves came crashing into the writer's front garden in bad weather D.the write moved to a new house when he was8
Đáp án đúng: A Giải chi tiết:Giải thích: Theo như đoạn văn, tất cả những điều dưới đây đều đúng ngoại trừ: A. Tác giả đã không biết lái thuyền B. Từ nhà tới trường là 8 miles C. Những cơn sóng xô vào bên trong sân trước ngôi nhà của tác giả trong thời tiết xấu D. Tác giả chuyển đến một căn nhà mới khi 8 tuổi Dẫn chứng: My dad had taught me to sail before I learnt to ride a bike so I knew how I wanted to spend my time at the new house- I was going to get my own boat and sail it everyday. Đáp án: A