ĐẶT CÂU HỎI CHO NHỮNG CÂU TRẢ LỜI
1. I often surf the internet in my free time.
Đáp án : What do you often do in your free time?
2.Yes,I like watching TV in my free time.
Đáp án : Do you like watching TV in your free time?
3. I watch TV everyday.
Đáp án : How often do you watch TV?
4. Because you may get a burn.
Đáp án : Why shouldn't I play with the matches?
5. Because you may cut your self.
Đáp án : Why shouldn't I play with the knife?
6. I'm learning English.
Đáp án : What are you doing?
7. He has a sore throat.
Đáp án : What's the matter with him?
8. Yer, She likes reading books in her free time.
Đáp án : Does she like reading books in her free time?
9. They has a headache.
Đáp án : What's wrong with them?
10. She often reads comic book in her free time.
Đáp án : What does she often do in her free time?