giúp mình với Cần gấp Các thiên tài Tiếng anh giúp mình với
VII. Read the passage and choose the correct answer to each of the questions. There are different ways to keep fit. One of the most important ways is by exercising. Exercising must be done regularly. The amount of exercise done each time is dependent on the free time that a person has. Exercises can be done from twenty minutes to an hour. Sometimes, daily five-minute exercises are just as effective. Exercising can take place both indoors and outdoors. Those who exercise indoors often do so in the comfort of gymnasiums. They train on equipment that has been specifically designed for the different parts of the body. Sometimes, games can also be played indoors. Badminton courts and even some swimming pools are found indoors. There are many different types of outdoor exercises. These include tennis, cycling and even rock climbing. Most people enjoy outdoor activities because they like being in the sun or are attracted to its sense of peace and quiet. Yet there are others who like the wind blowing against them. Some of these activities are only suitable for people who love adventure. The type of exercise a person takes up often depends on his lifestyle and personality. It is important that a person finds an exercise that is suitable for him. 1. According to the passage, why do some people spend less time exercising? A. Five minutes is effective for them B. They do not have much free time C. Gymnasiums are expensive D. They keep fit not by exercising 2. Which of the following is not a place for indoor exercise as mentioned in the passage? A. Tennis courts C. Swimming pools B. Badminton courts D. Gymnasiums 3. Which statement is TRUE according to the passage? A. People should exercise from time to time B. Outdoor exercises are more popular then indoor C. Rock climbing is suitable for more adventurous people. D. Facilities in gymnasiums are not effective 4. The highlighted phrease “do so” in the passage refers to . A. take place C. exercise outdoors B. exercise indoors D. train on equipment 5. which of the following influences the particular type of exercise a person take up? A. Health B. Income C. Occupation D. Lifestyle
Help meee @~@ (20 điểm lận•_•) Nãy đặt câu hỏi thiếu ý a và b:) Chán:vv
B1. 72 x 125 x 3 x 125 x 25 25 x 5 x 4 x 27 x 2 9 x 4 x 25 x 8 x 125 32 x 46 x 125 x 25
Mọi người giải hộ mình 1 bài này với
Giúppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp Ko cần giải thích
Bài 1 :Tìm một số, biết rằng nếu viết thêm vào bên phải số đó số 21 thì ta được một số lớn hơn số ban đầu là 1110 Bài 2 :. Tìm một số, biết rằng nếu viết thêm bên phải số số đó số 15 thì ta được một số lớn hơn số ban đầu là 1500. Bài 3 : Cho một số có 4 chữ số. Nếu xóa chữ số hàng chục và hàng đơn vị thì số đó giảm đi 4455 đơn vị . Tìm số đó Bài 4: Tổng 2 số là 280. Nếu viết thêm chữ số 2 vào bên trái số thứ nhất thì ta được số thứ 2. Tìm 2 số đó?
Vẽ chibi nữ đeo balo :33 Yêu cầu xíu xíu thôi : - Tradi , digi đều được. - Đối với tradi : Đẹp , cẩn thận , có tâm , tô bằng màu nước, dùng giấy trắng có độ dầy phù hợp cho màu nước , không nhòe , full màu , chụp sáng , rõ . - Đối với digi : full màu , đẹp , cẩn thận , có tâm , chụp layer . ----------------- Bàn 4 người thì 3 bạn kia mỗi bạn giỏi 1 môn : toán , lý , hóa . Hí =))))))
ĐỀ: phân tích đa thức thành nhân tử dùng pp phối hợp pp a ²+4a+4-b ² a ²-2a+1-9b ² Nhanh lênnn
phân tích ( 2x + 1 ).( 2x + 3 ).( x + 1 ) ² - 18 thành nhân tử
Loga.vn - Cộng Đồng Luyện Thi Trực Tuyến