Step 1: Peel carrots, diced small, put in a pot with corn and simmer until cooked.
Step 2: Wash the crabs, boil them and remove the meat.
Step 3: carrots and corn are cooked, add crab meat, season with salt, seasoning, and sugar to taste.
Step 4: Dissolve two tablespoons of tapioca flour with a little boiling water to cool and then slowly pour into the soup, stirring while pouring.
Step 5: Break the eggs into a bowl, separate the whites from the yolks, beat them, and pour the whites and yolks into the soup. Stir well to combine the ingredients. Add seasonings and then turn off the heat. Add finely chopped fresh onion, finely chopped coriander and scoop out into a bowl.
=>dịch ra tiếng việt:
Bước 1 : cà rốt gọt vỏ ,thái hạt lựu nhỏ,cho vào nồi cùng ngô và ninh cho chín.
Bước 2 : cua rửa sạc , luộc chín và gỡ lấy thịt.
Bước 3:cà rốt và ngô chín nhừ ,cho thịt cua vào ,nêm gia vị muối ,hạt nêm,đường cho vừa ăn .
Bước 4: hòa tan hai thìa canh bột năng với chút nước sôi để nguội rồi đổ từ từ vào nồi súp ,vừa đổ vừa khuấy thật đều.
Bước 5: đập trứng gà ra bát ,tách riêng lòng trắng với lòng đỏ rồi đánh tan ,đổ lần lượt lòng trắng và lòng đỏ vào nồi súp . Khuấy thật đều để các nguyên liệu quyện vào nhau.Nêm lại gia vị rồi tắt bếp.cho hành tươi thái nhỏ ,rau mùi thái nhỏ vào và múc ra bát.