According to the passage, today’s Thanksgiving . A.is only celebrated in Massachusetts B.is a day on which the Pilgrims eat deer C.is different from the Pilgrims’s Thanksgiving in many ways D.is just like the Pilgrims’s Thanksgiving
Đáp án đúng: C Giải chi tiết:Tạm dịch: Theo đoạn văn, lễ Tạ ơn ngày nay _____. A. chỉ được tổ chức ở Massachusetts B. là ngày mà những người hành hương ăn thịt hươu C. khác với lễ Tạ ơn của những người hành hương ở nhiều điểm D. giống với lễ Tạ ơn của những người hành Thông tin: How much is Thanksgiving today like the Pilgrims’ Thanksgiving? In many ways they are different. Đáp án: C