Mình gửi nhé.
@white.
Hãy viết một đoạn văn ngắn khoảng (7-10 dòng) nêu cảm nghĩ của em về ngôi trường mình đang học, trong đó sử dụng ít nhất 2 từ hán Việt ?
IV. Nhận biết các chất: Bằng phương pháp hoá học hãy phân biệt các chất sau; a. Dung dịch HCl và dung dịch H2SO4. Viết PTHH của phản ứng xảy ra. b. Dung dịch NaCl và dung dịch Na2SO4 . Viết PTHH của phản ứng xảy ra. c. Dung dịch H2SO4 và dung dịch Na2SO4. Viết PTHH của phản ứng xảy ra.
vẽ bài trang trí chậu cảnh đi ạ
IX. Read the text carefully then choose the correct answers. Vietnamese food culture varies by regions from the north to the south. In Northern Vietnam, food is characterized by light and balanced. Northern Vietnam is seen to be the cradle of Vietnamese cuisine with many notable dishes like Pho, Bun Rieu, Bun Thang, Bun Cha, BanhCuon, etc. Then, food culture in Northern Vietnam became popular in Central and Southern Vietnam with suitable flavors in each regions. The regional cuisine of Central Vietnam is famous for its spicy food. Hue cuisine is typical Central Vietnam’s food culture. Food in the region is often used with chili peppers and shrimp sauces, namely, Bun Bo Hue, BanhKhoai, BanhBeo, etc. In Southern Vietnam, the warm weather and fertile soil create an ideal condition for planting a variety of fruit, vegetables and livestock. Thus, food in the region is often added with garlic, shallots and fresh herbs. Particularly, Southerners are favored of sugar; they add sugar in almost dishes. Some signature dishes from Southern Vietnam include BanhKhot and Bun Mam. 1. It is considered that Vietnamese cuisine __________. a.originated from the North b.became more and more popular c.always combines taste and colour d.can be found only in Northern Vietnam 2. What are the features of Northern Vietnamese food? a. It’s delicious and healthy. b. It’s sweet and sour. c.It’s light and balanced. d. It’s a bit fatty and salty. 3. Hue cuisine is notable for its __________. a. colorful food b. spicy taste c. bitter taste d. light flavor 4. In Southern Vietnam, __________. a.the warm weather makes it hard to plant fruit and vegetables b.fresh herbs are always used in cooking c.people love sweet food d.sugar is often added to dishes 5. Which of the followings is NOT true? a.Food in Vietnam changes region to region. b.Southerners do not like northern food due to its light flavor. c.Chill peppers and shrimp sauces are among the frequently used ingredients. d.Bun Bo Hue is a typical dish of the GIÚP MK NHA MK CẦN GẤP GHI SỐ DÒNG LÀM BÀI CHO MK NAH
viết bài chia sẻ kiến thức thú vị về môi trường omg giúp mình với mọi người huhuhu
mong mọi người giúp mình với ạ mình cảm ơn ạ
Bài 3: Người ta trồng ngô trên một thửa ruộng HCN có chu vi là 320m, chiều dài bằng 5/3chiều rộng a. Tính diện tích thửa ruộng đó. b. Biết rằng cứ trung bình 100m2 thu hoạch được 230kg ngô. Hỏi trên cả thửa ruộng đó, người ta thu hoạch được bao nhiêu tạ ngô? Làm nhanh nhk
phân tích đa thức thành nhân tử ạ:(nên dùng phương pháp tách ạ) 4 câu thôi ạ
Giải thích rỏ ràng nhe ko là report đó
hàm số nào sau đây là hàm số đồng biến, nghịch biến a) y=2x+1 b) y=(2/3)x-2 c) y= -(1/7)x+4 d) y= -4x +7
Loga.vn - Cộng Đồng Luyện Thi Trực Tuyến