According to the passage, married couples whose children have grown or who have no children represent __________________ . A.33,33 percent of households B.20 percent of households C.3 percent of households D.7 percent of households
Đáp án đúng: A Phương pháp giải: Kiến thức: Đọc hiểuGiải chi tiết:Theo đoạn văn, các cặp vợ chồng có con cái đã lớn hoặc chưa có con đại diện cho _____. A. 33,33% hộ gia đình B. 20% hộ gia đình C. 3 phần trăm số hộ gia đình D. 7 phần trăm số hộ gia đình one third = 1/3 ~ 33,33% Thông tin: The most recent government statistics reveal that only about one third of all current American families fit the traditional mold and another third consists of married couples who either have no children or have none still living at home. Tạm dịch: Thống kê gần đây nhất của chính phủ tiết lộ rằng chỉ khoảng một phần ba tổng số gia đình Mỹ hiện tại phù hợp với khuôn mẫu truyền thống và một phần ba khác bao gồm các cặp vợ chồng đã kết hôn không có con hoặc chưa có con sống với nhau. Chọn A.