Beat the eggs in the bowl, the seeds to wedge and beat eggs to hand to the grain to tan.Squeeze the sliced green onions and continue to stir. Add one tablespoon of cooking oil, stirring the hands to eggs after frying do not dry.
Put the oil in the pan, wait for the oil to heat, then pour the eggs and thin. Turn over to egg is ripe.
- Use rolled chopsticks again.
- If the number of eggs is high, then fry in several times. Pour a layer of eggs in advance to wait for this layer of frozen eggs to roll up to the corner of the pan and then fry another layer.
- When the eggs ripen, cut the egg into pieces and then folded into plates and eat as soon as hot.
Đánh trứng trong bát, hạt nêm và đánh trứng để hạt cho tan. Lấy hành lá thái lát và tiếp tục khuấy. Thêm một muỗng canh dầu ăn, khuấy tay cho trứng sau khi chiên không khô.
Cho dầu vào chảo, đợi dầu nóng, sau đó đổ trứng vào và mỏng. Lật lại để trứng chín.
- Dùng đũa cuộn lại.
- Nếu số lượng trứng nhiều, sau đó chiên lại nhiều lần. Đổ một lớp trứng trước để chờ lớp trứng đông lạnh này lăn lên góc chảo rồi chiên một lớp khác.
- Khi trứng chín, cắt trứng thành miếng rồi xếp vào đĩa và ăn ngay khi còn nóng.
CÁCH NẤU TRỨNG CỦA MÌNH ĐẤY