- Stir-fried beef
B1 : - Sliced beef for wine, pepper, salt, starch, a little oil, mix and soak for 15 minutes;
- Green and red peppers cut into pieces, chopped green onions, diced yellow peppers, sliced pickled ginger, minced garlic;
B2- After the oil in the pan is hot, the beef is quickly stir-fried until the color changes;
- Add oil to the pan of fragrant garlic, add yellow pepper and ginger soaked in non-aromatic herbs, add green and red peppers, salt and stir-fry well;
B3- Pour the beef into stir-fry, add soy sauce, chicken flour, and scallions, then fry it.
Dịch:
- Thịt bò xào
B1: - Thịt bò thái lát cho rượu, hạt tiêu, muối, tinh bột, một ít dầu, trộn và ngâm trong 15 phút;
- Ớt xanh và đỏ cắt thành miếng, hành lá xắt nhỏ, ớt vàng thái hạt lựu, gừng thái lát, tỏi băm nhỏ;
B2- Sau khi dầu trong chảo nóng, thịt bò nhanh chóng được xào cho đến khi màu thay đổi;
- Thêm dầu vào chảo tỏi thơm, thêm hạt tiêu vàng và gừng ngâm trong các loại thảo mộc không thơm, thêm ớt xanh và đỏ, muối và xào đều;
B3- Đổ thịt bò vào xào, thêm nước tương, bột gà và hành lá, sau đó chiên nó.