Choose the underlined part that needs correcting.
1). There are a lot of work to do here.
A B C D
2). I couldn't make my car to start this morning.
A B C D
3). My boss doesn't allow me using the telephone for private calls.
A B C D
4). I'm sure he is capable in running a mile in for minutes.
A B C D
5). Good friendship should be basing on mutural understanding.
A B C D
6). I'm delighted hearing that you have made much progress in your study recently.
A B C D
7). She said the letter was personal and wouldn't let me to reach it.
A B C D
8). It's impossible for me being there before 8.00 p.m.
A B C D
9). I saw a man to jump through the window 5 minutes ago, but I couldn't remember his face.
A B C D
10. He offered to share the cost between me.
A B C D
II. Choose the best answer that best completes each sentence.
11). At school she __ close friendships with several other girls.
A). shaped B). formed C). built D). created
12). The children seem to be totally__ of working quietly by themselves.
A). not able B). incapable C). unable D). impossible
13). John refused to__ his children go to the concert.
A). allow B). enable C). permit D). let
14). The dentist told him__ his mouth wide.
A). open B). to open C). to opening D). opening
15). His parents never allowed him__.
A). a smoking B). to smoke C). smoking D). some smoke
16). Do you __ my turning the television on now?
A). want B). object C). mind D). disapproved
17). He __ me to buy my air ticket immediately or it would be too late.
A). suggested B). advised C). convinced D). insisted
18). I __ my friend to lend me his caravan for my trip to the country.
A). suggested B). offered C). persuaded D). proposed
19). They would__ go by plane than spend a week traveling by train.
A). better B). prefer C). rather D). always
20). Her guest apologized for causing her so much___.
A). trouble B). problem C). complication D). obstacle
21). You eat the olives, everybody_____ them.
A). is hating B). hate C). hates D). are hating
22). Her latest documentary is primarily __ with youth unemployment.
A). involved B). engaged C). concerned D). related
23). I can't see the ___ of sitting on the beach all day.
A). attractive B). attract C). attractively D). attraction
24). He is always loyal __ his principles whatever happens.
A). on B). to C). with D). about
25). You should inform the police if you see anything___.
A). afraid B). unbelievable C). uncertain D). suspicious
26). It was difficult to___ a date which was convenient of everyone.
A). arrange B). reach C). schedule D). prepare
27). She was__ to warn her mother that she would be late because the telephone was out of order.
A). incapable B). unlikable C). impossible D). unable
28). Their professional relationship developed into lasting___.
A). friend B). friendship C). friendliness D). friendly