Giải giúp tớ bài đó với ạ ( tớ cần gấp)
giúp mình với m.n :(( ý b c thôi nha
1 bạn hs cần phải viết đoạn văn nghị luận chứng minh theo đề sau: “Tục ngữ là túi khôn dân gian thể hiện cách ứng xử nhân văn của nhân dân ta” a, e hãy tìm những dẫn chứng phù hợp vs đề trên b, hình thành lí lẽ, dẫn chứng c, viết thành đoạn văn hoàn chỉnh, lập luận theo cách DIỄN DỊCH (khoảng 10 câu) Gợi ý: đề yêu cầu làm rõ ứng xử đẹp đẽ, chứa chan tình ng của nhân dân ta dc thể hiện qua tục ngữ “Lá lành đùm lá rách” Mong mn giúp e ạ
1. I like playing soccer and that's why I spent a lot of time on that game. >..................................................................................................................................................... 2. Because the weather was cold, they had to cancel their trip. >.................................................................................................................................................... 3. This book is interesting enough for me to read many times. >.................................................................................................................................................... 4. He is too young to go to school alone. >.................................................................................................................................................. 5. You must be careful because he is strict. >................................................................................................................................................... 6. The test was so long that I couldn't finish it in an hour. >............................................................................................... giúp mk với
dẫn chứng về lòng kiên nhẫn và vươn lên hằng ngày
giúp mk bài 6 với . Giải chi tiết các bước nha !🙂
Mn giải và giải thích hộ e v chiều e học zoom r cảm ơn Mn 💞
Giúp bài 2,3 phần b với Em cảm ơn ạ
các bạn chỉ làm phần có ô vuông thôi nha các bạn làm đc bài nào thì làm giúp mình vs ạ
1. Thank you for a very ........................ evening at your house ( enjoy). 2. There are three ....................... a day from the post box on the corner ( collect). 3. It is always ............................ to hear other people’s point of view ( interest). 4. He is a famous stamp ...................... ( collect). 5. They ......................... me to join their family to Hue last year ( invitation). 6. The accident happens because of driving ........................................ (care). 7. You should ............................. for an hour (relaxation). 8. He is ............................... in playing soccer ( interest) giúp mk với
Loga.vn - Cộng Đồng Luyện Thi Trực Tuyến